Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ministar Cappelli; Hoteli Plat uskoro na Vladinom popisu strateških investicija

Vlada RH će na jednoj od sljedećih sjednica donijeti odluku o proglašenju obnove Hotela Plat strateškom investicijom, najavio je ministar turizma Gari Cappelli na Adria Hotel Forumu koje se održao u hotelu Sheraton Zagreb.

Ministar je istaknu da će se ove godine u Hrvatskoj uložiti više od 800 milijuna eura u turizam.

- Ulaganja u hotelijerstvo i podizanje kvalitete smještajnih objekata jedan su od bitnih ciljeva ove Vlade. Kako bismo to postigli, nužno je aktivirati i neiskorištenu državnu imovinu te prije svega potaknuti „brownfiled“ investicije, koje ne podrazumijevaju nove intervencije u prostor. To je u skladu i s održivim razvojem turizma u Hrvatskoj što je jedna od glavnih strateških razvojnih odrednica Ono što me posebno veseli je činjenica da se unatoč odličnim rezultatima u turizmu, kontinuirano radi na inovacijama i poticanju daljnjih investicija. Strateška opredijeljenost Vlade za poticanje investicijskog ciklusa vidi se i po tome što se na listi strateških investicija nalazi ukupno desetak turističkih projekata. Dva projekta, Auto kamp Punta nova i Hotel Park Rovinj su već proglašeni strateškim investicijama, a ista odluka se uskoro očekuje za Hotele Plat u Župi dubrovačkoj - rekao je ministar Gari Cappelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn