Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Skupština Turističke zajednice Općine; Dogodine planirano ostvariti 462 tisuće noćenja

Na redovitoj godišnjoj skupštini Turističke zajednice Općine članovi skupštine su prihvatili rebalans financijskog plana Turističke zajednice za 2016. godinu. Tako će umjesto predviđenih 2.027.910,00 kuna, financijski plan za tekuću godinu iznositi 2.069.900,00 kuna što je nešto manje od 42 tisuće više. Prihod od boravišne pristojbe je bio 3% veći od planiranog, a povećani su i prihodi od drugih aktivnosti. Na strani rashoda povećani su administrativni rashodi, rashodi za manifestacije i potpore manifestacijama, dok je manje od planiranog potrošeno na online i offline komunikacije, te proizvodnju multimedijalnih materijala.

Planom noćenja i uplate boravišne pristojbe za 2017. godinu planirano je ostvariti 462 tisuće noćenja što bi Turističkoj zajednici općine donijelo prihod od 1.371.200,00 kuna. U hotelima tvrtke Dubrovnik rivijera hotels se planira ostvariti 242 tisuće noćenja, dok Hoteli Plat dogodine neće poslovati. U privatnom smještaju se planira ostvariti 220 tisuća noćenja.

Usvojen je i financijski plan za 2017. godinu u iznosu od 2.080.000,00 kuna u sklopu kojeg se planira i izrada potpuno nove mrežne stranice TZ Općine za što se planira izdvojiti 65.000,00 kuna.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/turizam/tz_skupstina{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn