Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dodijeljene nagrade dugogodišnjim gostima u obitelji Matuško iz Plata i Handabaka iz Mlina

U turističkom uredu Turističke zajednice općine Župa dubrovačka, Anita Paskojević je prošli tjedan dodijelila nagrade za dugogodišnje goste obitelji Željke Matuško iz Plata i to dvjema prijateljicama iz Velike Britanije , gđi Joan Francies Burke i Margaret Mary Doyle. One više od deset godina provode svoj odmor u kući svoje prijateljice Željke gdje uživaju u njenom gostoprimstvu, pogledu s balkona, moru i odmoru.

Nagrade su dodijeljene i bračnom paru Bettina i Michael Mück iz Njemačke koji također više od 10 godine svoj odmor provode u kući svojih domaćina Helene I Pava Handabake iz Mlina. Ovaj simpatični bračni par također ističe gostoprimstvo i okruženje zbog kojih svake godine nanovo, čak i po dva puta, borave kod svojih domaćina koji su im postali dobri prijatelji.

Turističkoj zajednici je veliko zadovoljstvo uručiti nagrade ovako dragim gostima koji usprkos brojnim mogućnostima koje pruža svijet turizma, svake godine iznova provode svoj odmor na području Župe pri tom djelujući kao ambasadori turizma Hrvatske u svojoj zemlji i među svojim prijateljima i poznanicima. Jedno veliko hvala njima i njihovim domaćinima koji su im postali prijatelji i koji su uvelike zaslužni za njihov povratak.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn