Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Donosimo program ovogodišnjeg Župskog ljeta - Priredbe od 25. lipnja do 23. listopada

Rock koncertom "Puntižela" koji će se održati 25. lipnja u Parku Striježice počinje ovogodišnji program Župskog ljeta koji će do 23. listopada ponuditi dvadesetak kulturno zabavnih događanja. Uz nastupe klapa i folklora na ljetnoj pozornici u Mlinima, Platu i u Hotelu Sheraton. Program predviđa i koncerte limene glazbe, barokne glazbe, te gitare, a tu su i tradicionalna Funova srca s nastupom Karizme iz Samobora, Festa Svetog Roka, te Jadranske igre.

Od tjednih događanja uz Ribarske večeri svakog ponedjeljka u Mlinima, a utorka u Platu, srijedu će ispuniti Pjesme u konobi (konoba Astarea - Mlini), a svaki utorak i četvrtak tijekom srpnja i kolovoza na ljetnoj pozornici u Mlinima predviđen je trening i ples Capoeira grupe.

PROGRAM "ŽUPSKO LJETO 2016"Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn