Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

S tvrtkom Avenue ulaganja potpisan ugovor za Kupare, rok za realizaciju 2 + 4 godine

U četvrtak, 31. ožujka s tvrtkom Avenue ulaganja potpisan je ugovor o projektu Kupari, te s tim datumom počinje rok za realizaciju ovog projekta koja bi trebala trajati 2 + 4 godine. Prve dvije određene za predradnje oko UPU-a i parcelacije nekretnina koje će ući u zonu obuhvata. O tome je jučer prilikom posjete našoj županiji novinare izvijestio predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Tomislav Boban.

- Imamo puno državne imovine u koju se može ulagati te ćemo svu neperspektivnu imovinu pokušati staviti u funkciju u brzom roku. Kod Kupara imamo i izvrstan primjer dobre prakse s općinom Župa dubrovačka gdje je prihod između općine i države podijeljen 75 posto naspram 25 posto, a predlažemo da to bude primjer i u ostalim jedinicama lokalne samouprave - rekao je Boban.

Podsjetimo, krajem listopada prošle godine bivša je Vlada prihvatila ponudu Avenue ulaganja koja je bila jedina obvezujuća ponuda za taj projekt. Investitor je ponudio 172 tisuće eura godišnje za naknadu za osnivanje prava građenja, 58,5 tisuća eura za godišnji zakup hotela Grand te naknadu za koncesiju na pomorskom dobru od 8,10 kuna po metru (oko 640 tisuća kuna godišnje) kao fiksni dio te još promjenljivi dio naknade za koncesiju na pomorskom dobru od 3 posto ukupnog godišnjeg prihoda ostvarenog pružanjem usluga na plaži.

izvor: ForbesPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn