Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sheraton ponovno otvoren, Hoteli dubrovačka rivijera u glavnu sezonu sa 750 smještajnih jedinica

Nakon kratke pauze Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel 1. ožujka je gostima ponovno otvorio svoja vrata. Hotel je odmah po otvaranju domaćin velikog skupa “Regionalni summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe – 300 najboljih”. Intenzivna kongresna sezona se nastavlja i u travnju s dva velika međunarodna skupa, te nekoliko manjih, a hotel također bilježi i odlične najave za nadolazeću sezonu.

Hoteli dubrovačka rivijera d.d. tijekom ožujka će držati otvorenim i hotel Astareu u Mlinima, dok je otvaranje hotela Mlini predviđeno za početak travnja.

Tijekom svibnja se očekuje i završetak radova na Vilama Srebreno, te na poslovno apartmanskom kompleksu u Srebrenom čime Hoteli dubrovačka rivijera ulaze u glavnu sezonu s ukupno 750 smještajnih jedinica.



Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn