Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Pogledajte idejno-urbanističko rješenje Hotela Plat koje je prihvatilo Općinsko povjerenstvo (FOTO)

Tvrtka Karisma Hotels Adriatic predstavila je prošlog tjedna članovima Povjerenstva imenovanog od strane Općinskog vijeća idejno-urbanistička arhitektonska rješenja budućeg izgleda Hotela Plat.

- Razmotrili sva pristigla rješenja koje je investitor bio obavezan predstaviti, te sukladno Urbanističkom planu uređenja naselja Plat odabrali rješenje koje je ponudila tvrtka Scott Brownrigg iz Londona. Prijedlog Povjerenstva biti će proslijeđen na usvajanje Općinskom vijeću - rekao je načelnik Silvio Nardelli.

Prema najavama investitora, vrlo skoro se kreće s realizacijom projekta u Platu, a očekuje se da će dio obnovljenog kompleksa proraditi sljedeće godine i biti na razini pet zvjezdica. Za dvije godine na prostoru sadašnjeg hotela Ambasador prve goste trebao bi primiti hotel koji će postati dio Sensatori resorta, luksuznog branda koji na Sredozemlju za sada imaju objekte na tri otoka - Ibizi,Tenerifima i Kreti.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/turizam/prezentacija_plat{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn