Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Uspješan poslovni susret u Sheratonu okupio više od 50 vinara i 100 ugostitelja (FOTO)

Poslovni susret vinara i ugostitelja, u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA-e, okupio je danas, u hotelu Sheraton u Mlinima, 51 vinara i više od 100 ugostitelja. Susretom se željelo olakšati povezivanje vinara Dubrovačko-neretvanske županije s ugostiteljima, u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu.

Otvarajući manifestaciju župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić naglasio je kako je svaka ponuda ugostiteljskih objekata na našem području manjkava ako ne uključuje vina Dubrovačko-neretvanske županije, koja su ujedno i najbolja hrvatska vina. Govoreći u ime ugostitelja, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori DNŽ Tonći Bitanga kazao je kako bi svaki restoran na svojoj vinskoj karti morao imati minimalno 60 posto vina iz naše županije. Vinar Božo Martinović pozdravio je organizaciju susreta i napore u promociji naših vinara.

Ovom je prigodom najavljen i treći Dubrovnik FestiWine, koji će se, u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije održati od 25. travnja do 1. svibnja, s ustaljenim programom Dubrovačke vinske setemane, izbor najboljeg bijelog vina uz stonsku kamenicu, Dubrovnik FestiWine Trophy – ocjenjivanje regionalnih vina, FestiWine Gala dinner i središnju izložbu vina 29. i 30. travnja.

Na današnjem poslovnom susretu ugostitelji su imali priliku upoznati vinare i otkriti nova zanimljiva vina, a vinari su mogli direktno prezentirati svoje vino potencijalnim novim kupcima.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/gospodarstvo/susret_vinara_sheraton{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn