Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Produženo radno vrijeme; Od Nove godine restorani i barovi mogu raditi do 02:00 sata

Na svojoj posljednjoj prošlogodišnjoj sjednici Općinsko vijeće Župe dubrovačke je donijelo Odluku o ugostiteljskoj djelatnosti kojom se rad ugostiteljskih objekata iz skupine Restorani, Barovi i Objekti jednostavnih usluga produžuje do 2 sata ujutro. Podsjetimo, prema staroj odluci, ugostiteljski objekti u Župi su mogli raditi do ponoći.

U odluci se navodi da su vlasnici ugostiteljskih objekata dužni osigurati ga se iza 23 sata glazba ne čuje izvan prostora objekta, te spriječiti stvaranje buke u objektu i izvan njega. Kako je u obrazloženju odluke istakao načelnik Nardelli, ako bude pritužbi mještana na rad pojedinog lokala istom se može skratiti radno vrijeme .

Ugostiteljski objekti iz skupine Barovi koji sukladno posebnim propisima ispunjavaju uvjete za rad noću, mogu raditi od 21:00 do 06:00 sati, samo u zatvorenim prostorima.

Općinski načelnik, na zahtjev ugostitelja, može za pojedine ugostiteljske objekte odrediti drugačije radno vrijeme radi organiziranja prigodnih proslava, te održavanja manifestacija, sportskih, glazbenih i sličnih događanja.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn