Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sergej Gljadelkin sa suradnicima iz Avenue grupe obišao hotelski kompleks u Kuparima (FOTO)

Sergej Gljadelkin, većinski vlasnik Avenue grupe investitora u projekt Kupari u koji dovodi globalni hotelski lanac Marriott International vlasnike branda Ritz Carlton, s njegovim suradnicima iz Moskve obišao je u nedjelju hotelski kompleks u Kuparima.

U obilasku su im se pridružili predsjednik i član Uprave Instituta IGH d.d. Ivan Paladina i Oliver Kumrić, te predsjednik i član Uprave Hidroelektre-niskogradnje d.d. Ivan Kršić i Mateo Čagalj, kao predstavnici hrvatskih tvrtki iz portfelja Avenue grupe, te dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić kojemu je predsjednik Uprave Instituta IGH d.d. Ivan Paladina predstavio operativni plan realizacije projekta Kupara, istaknuvši kako bi luksuzni hotelski resort, koji će osigurati između 350 do 400 radnih mjesta, prve goste mogao primiti u 2020. godini.

Uz Kupare rusko-hrvatska poslovna delegacija obišla je i lokaciju projekta Radeljević kojem je tvrtka Avenue ulaganja vlasnik kroz Institut IGH.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Gospodarstvo/Gljadelkin_kupari{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn