Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Ponuda Avenue grupe zadovoljava uvjete, povjerenstvo predložilo Vladi prihvaćanje ponude

Povjerenstvo za ocjenu ponuda pristiglih na natječaj za realizaciju projekta Kupari I., danas je utvrdilo kako je obvezujuća ponudu Avenue grupe u skladu s propisanim natječajnim uvjetima, odnosno udovoljava uvjetima Javnog poziva za realizaciju projekta Kupari I., objavljenog 23. svibnja 2015. godine.

Povjerenstvo za ocjenu ponuda stoga će zaključkom Vladi RH predložiti donošenje Odluke o izboru Zajednice ponuditelja (Avenue grupe), kao jedinog i najpovoljnijeg ponuditelja za investitora Projekta Kupari s kojim će se sklopiti ugovor o realizaciji Projekta, kao i donošenje odluke o dodjeli koncesije na pomorskom dobru za izgradnju i gospodarsko korištenje plaže na dijelu k.o. Brašina temeljem prijedloga Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture.

Članovi Povjerenstva za ocjenu ponuda bili su: ministar turizma Darko Lorencin, zamjenik ministra turizma Daglas Koraca, predstojnik DUUDI-a Mladen Pejnović, zamjenik predstojnika DUUDI-a Alen Čičak, načelnik Općine Župe dubrovačke Silvio Nardelli.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn