Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Na otvorenju Sheratona brojni gospodarstvenici, Vladini dužnosnosnici i političari (FOTOGALERIJA)

Brojni gospodarstvenici, Vladini dužnosnosnici i političari predvođeni premijerom Zoranom Milanovićem, izaslanikom predsjednice Domagojom Juričićem, te ministrima Grčićem, Lalovcem, Lorencinom, okupili su se večeras u hotelu Sheraton u Srebrenom gdje ih je vlasnik i predsjednik Uprave HUP-a Anđelko Leko ugostio na Svečanom otvaranju Hotela Sheraton Dubrovnik Rivijera i Hotela Mlini.

U drugi hrvatsku Sheraton koji ima 250 soba i niz pratećih sadržaja najviših kategorija, među kojima je i najveća kongresna dvorana u Hrvatskoj, kako je rekao Anđelko Leko uloženo je ukupno 80 milijuna eura.

- Ovo je naša svečanost i dugo očekivana poslovna pobjeda. U objektima u Mlinima imamo 450 soba, a u Srebrenom 250 i 40 apartmana. Istina, bilo je poteškoća, ali i dobrih ljudi koji su pomagali. Hvala svima. Zaposlili smo više od 200 radnika i bez njih neće bit moguće ostvariti željene rezultate koji će biti rezultat zajedničkog rada - rekao je Leko.

Na svečanosti su govorili i predsjednik Uprave Dubrovnik Riviera Hotela, Kristijan Šustar, potpredsjednik Starwood korporacije Robert Koren, i načelnik općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli, zamjenik dubrovačko-neretvanskog župana Davorko Obuljen i ministar turizma Darko Lorencin.

Naglasivši da je turizam izrazito važna gospodarska grana za Hrvatsku zahvaljujući kojoj zemlja ima zdrav tekući račun, obračanjem okupljenima hotel je otvorio premijer Zoran Milanovic. U prigodnom programu tijekom svečanosti sudjelovali su klapa Subrenum, operna pjevačica Sandra Bagarić i Tereza Kesovija.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Gospodarstvo/sheraton_otvorenje{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn