Župski portal - zupcica.hr



 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Uz sushi specijalitete i kapljicu vina svečano otvoren Galante u Srebrenom (FOTOGALERIJA)

Svečano otvorenje Galante sushi&lounge bara, novog ugostiteljskog objekta smještenog na kantunu Sub city centra u Srebrenom, okupilo je brojne uzvanike koje su domaćini počastili slijedom  gastro - sushi specijaliteta i dobrom kapljicom bijelog i crnog vina.

Svježa sabljarka i tuna bile su prava atrakcija sinoćnjeg otvorenja, a kasnije i savršen užitak, uz potpis vrhunskih kuhara i osoblja. Iza staklene fasade, odnosno kuhinje u potpunosti otvorene za pogled posjetitelja, stizale su delicije i specijaliteti koje se jednostavno treba probati.

Dio atmosfere sa svečanog otvorenja pogledajte u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

 


Moderan ambijent, vinska lista za sve ukuse, kokteli po recepturi majstora i kuhinja s potpisom 'Bota Šare' dio su koncepta koji donosi osvježenje u ugostiteljskoj ponudi Dubrovnika i okolice.

Koncept Galante sushi&lounge nudi cjelodnevnu ponudu svojim posjetiteljima. Svježi, prirodni voćni sokovi uz omiljenu kavu u modernom ambijentu i prostranoj terasi, pravi su izbor za početak dana. Uz  izbor jela koji je rezultat fuzije dvaju kuhinja s prokušanom recepturom, ugodan provod za domaće zagarantiran je i u ostatku dana. Uz sushi specijalitete,  Galante sushi&lounge bar nudi i čitav niz ribljih i mesnih delicija pripravljenih na "tradicionalni" način.

Važno je napomenuti da se u Galante sushi&lounge bar ne ulazi kroz prostor trgovačkog centra, već ima poseban ulaz pa ne ovisi o radnom vremenu Sub citya.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn