Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Za Božićne i novogodišnje blagdane u Župi boravilo 1.399 gostiju, najviše 453 Albanca

Ovogodišnji Božićni i novogodišnji blagdani donijeli su župskom turizmu puno bolje rezultate u odnosu na prethodnu godinu. U smještajnim kapacitetima naše općine od 24. prosinca do 1. siječnja je boravilo 1.399 gostiju koji su ostvarili 3.278 noćenja što je za 32,23 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Najviše gostiju je stiglo iz Albanije, njih 453 je ostvarilo 733 noćenja, a slijede ih domaći turisti sa 192 dolaska i 434 noćenja. 

Najveći dio 1.304 Božićnih i novogodišnjih turista je boravio u hotelima, dok je u objektima u domaćinstvu bilo tek 75 turista, a 20 njih je prijavljeno kao nekomercijalni smještaj. 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn