Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zajednica sportova poziva na predlaganje kandidata za Javna priznanja Općine u sportu

Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Općine Župa dubrovačka u sportu za 2018. godinu.  Zajednica sportova  poziva na predlaganje kandidata za izbor najbolje sportašice i najboljeg sportaša, kao i najbolje sportske udruge Općine Župa dubrovačka za postignute sportske rezultate u prošloj godini.

Predviđena Javna priznanja Općine Župa dubrovačka u sportu su; najuspješnija sportašica Općine, najuspješniji sportaš Općine, najuspješnija žensko/muška sportska ekipa/momčad Općine, najdarovitiji sportaš-ica, nagrada za godišnjicu uspješnog rada i djelovanja udruge, nagrada  pojedincu za životno djelo u sportu.

Prijedlog kandidata za dodjelu javnih priznanja podnosi se u pismenom obliku, a treba sadržavati ime i prezime osobe koja se predlaže za javno priznanje, ime predlagača, kategorija za koju se predlaže i obrazloženje.

Rok za dostavu prijedloga je 8. svibnja, a dostavljaju se na adresu; Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka. Vukovarska 48.  20207 Mlini.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn