Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U subotu "Dan nogometa i zabave za djecu i odrasle"

Nogometni klub Župa dubrovačka u subotu 15. lipnja organizira sportsko zabavnu priredbu pod nazivom "Dan nogometa i zabave za djecu i odrasle" U programu su predviđene nogometne utakmice djece vrtićkog uzrasta uz sudjelovanje ekipa iz Dubrovnika, Konavala,Neuma, Metkovića i Župe, revijalna utakmica malog nogometa za žene, utakmica nogometnih veterana Župa dubrovačka - HVIDRA i završnica 8. dječjeg malonogometnog turnira „ŽUPA 2013”.

Djeca i vodstvo kluba će položiti vijence na grob pok. Luke Lukšića - kadeta NK Župa dubrovačka.

U zabavnom dijelu programa nastupit će plesna skupna Dea, Mažoretke i Limena glazba Župe dubrovačke, a u večernjim satima je organizirana zabava uz ples i glazbu i nastup najboljih sa „Male raspjevane Župe”.

Ulaz na ovu priredbu je slobodan, a uz roštilj, piće i sladoled, organizirane su i igre za djecu, trampolin i skakaonica.

Dođite, prošećite do Čibače i zabavite se - poručuju iz Nogometnog kluba Župa dubrovačka.

Program (sportski dio) počinje u 13 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn