Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Brojne aktivnosti u maloj dvorani Osnovne škole na Kantulama

Nakon božićne i novogodišnje stanke ponovno kreću razne aktivnosti u maloj dvorani osnovne škole na Kantulama, a o kojima skrbi i vodi evidenciju Školski športski klub „Brenum“.

Univerzalna športska škola, gimnastika,odbojka za djevojčice i dječake za više uzrasta su sportske aktivnosti u kojima su pretežito uključena školska djeca.

Uz njih su tu i mažoretkinje, steperice, ženski odbojkaški klub, kulturno umjetničko društvo, članovi Savjeta mladih i drugi rekreativci.

Isto tako tu su i polaznici „Zumbe“ utorkom i četvrtkom u 20,30 sati, polaznici „Pilatesa“ utorkom u 19,00, srijedom u 19,30 i petkom u 19,00 sati i polaznici „Rekreacije i tjelovježbe“ (vježbe rastezanja, terapeutske vježbe, pilates, aerobic) ponedjeljkom i četvrtkom u 19,00 sati.

Pozivamo sve one koji se žele uključiti, neka izaberu aktivnosti koje im odgovaraju prema mogućnostima i željama.

Sve dodatne informacije potražite u osnovnoj školi „Župa dubrovačka“, ŠŠK „Brenum“ – Miran Miloslavić – 486-450, 098 9030133


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn