Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Judašice OŠ Župa dubrovačka prvakinje Županije - U ožujku nastupaju na Državnom prvenstvu

U ponedjeljak 8.prosinca u Sportskoj dvorani Osnovne škole Marina Držića održano je Županijsko školsko prvenstvo u judu za školsku godinu 2014/15. Ženska Judo ekipa OŠ Župa dubrovačka koju su činile članice ŠŠD Brenum, inače članice Judo kluba Župa dubrovačka, osvojile su prvo mjesto u Županiji i time ponovile prošlogodišnji uspjeh.

Tim rezultatom plasirale su se na državno prvenstvo koje će se održati u ožujku iduće godine, najvjerojatnije u Opatiji. Za judo ekipu Župske škole su nastupile: Paula Palameta, Nina Miloslavić, Tijana Asanović, Barbara Žutac, Nika Viđen, Petrunjela Pavić, Laura Žutac i Lena Galjuf. Voditelj ekipe je bio Miran Miloslavić, a stručni suradnik Iva Oberan.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn