Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Blagdan Svih svetih; Donosimo raspored misa i molitva odrješenja u župskim Župama

Katolici diljem svijeta danas slave blagdan Svih svetih, dan na koji se slave svi sveci, kako oni već kanonizirani, tako i oni koji to još nisu. Na današnji blagdan i na sutrašnji Dušni dan prisjećamo se svih nama dragih ljudi koji više nisu s nama, njihove grobove uređujemo cvijećem i uz molitvu palimo svijeće.

Sjećamo se danas polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježjima i svih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata koji su svoje živote položili na oltar domovine.

U Župi Sv. Marije Magdalene na blagdan Svih svetih Misa u Župnoj crkvi je u 8 sati, misa i molitva odrješenja u kapeli svetog Đurđa Buići u 10 sati, a  misa i molitva odrješenje u župnoj crkvi u 16 sati.

Na Dušni dan misa u Župnoj crkvi je u 8 sati, misa i molitva odrješenja u kapeli svetog Marćela u 16 sati, misa u Župnoj crkvi za sve pokojne i molitva odrješenja je u 18 sati.

Ponedjeljak, 4.11. - Misa i molitva odrješenja u kapeli sv. Luke u 16:00 sati
Utorak,  4.11. - Misa i molitva odrješenja u kapeli Presvetog Trojstva u 16:00 sati
Srijeda, 5.11. - Misa u župnoj crkvi za pokojne Bratstva Sv. Josipa

U Župi Sv. Ilara misa u Župnoj crkvi na blagdan Svih svetih je u 10 sati, misa za sve pokojne u Mlinima u 15 sati.

Na Dušni dan misa u Mlinima je u 7:30, za sve vjerne mrtve u Platu u 8:30, te u Kuparima u 15:00 sati.


U Župi Postranje na blagdan Svih svetih misa je u 9.sati,  a  misa na groblju, molitva za pokojne (ofićature) u 15 sati.

U Župi  Brgat na blagdan Svih svetih misa i molitva za pokojne (ofićature) u 10:30 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn