Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župa sv. Ilara u ponedjeljak 21. listopada slavi blagdan svoga zaštitnika

Župa sv. Ilara u Mlinima u ponedjeljak 21. listopada proslavlja blagdan svog nebeskog zaštitnika. Središnje misno slavlje u 10 sati predvodit će mons. Tomo Vukšić, vojni ordinarij u BiH.

Program proslave počinje listopadskom pobožnosti večeras u 18:30, te svetom misom u 19:30 sati koju predvodi  don Antun Tonći Prizmić, mladomisnik.

Trodnevlje od 18. do 20. listopada se nastavlja sutra listopadskom pobožnosti u 18:30,  te svetom misom u 19:30 sati koju predvodi i propovijeda Don Josip Lebo ravnatelj Biskupijske klasične gimnazije u Dubrovniku.

U nedjelju listopadska pobožnost je u 9:30, a svete mise koje predvodi župnik don Bernardo Pleše u 10:00 i 11:15 sati.
U predvečerje blagdana, u nedjelju u 20:sati održat će se  koncert ka kojem će nastupiti Dubrovački trio i tenor Mirjan Bukmir.

Na blagdan sv. Ilara u ponedjeljak 21. listopada uz središnje misno slavlje u 10 sati, večernja mise je u 18:00 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn