Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije u četvrtak poziva na međunarodni projekt „Nightfever"

Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije vas poziva na „Nightfever" koji će se održati u Dubrovniku u četvrtak, 11. srpnja u crkvi Male braće.  Od 21 sat započinje glazbeno-meditativni program koji će se nastaviti sve do ponoći.

„Nightfever" je projekt međunarodnoga karaktera pokrenut 2005. godine u Kölnu, u Njemačkoj, nakon Svjetskog dana mladih. Osmišljen kao večer otvorenih vrata crkve želi ljudima, koji se tu večer zateknu u Gradu, omogućiti trenutke molitve i meditacije. Specifičnost „Nightfever" je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika. Tijekom programa mladi će na Stradunu pozivati zainteresirane da uđu u crkvu Male braće i zapale svijeću.

Ovaj projekt je do sada održan u šezdesetak svjetskih gradova, od čega ističemo Rim, Sydney, Glasgow, Munchen, Lourdes, te Split u kojem je ovaj projekt realiziran prvi put u Hrvatskoj 2012. Projekt je prije tri godine održan i prvi put u Dubrovniku. Velika posjećenost i izrazito pozitivne reakcije stanovnika Grada i stranih gostiju, opravdale su nastavak ovog projekta.

Više o projektu možete naći na: www.nightfever.org.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn