Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Ususret Ljetu" - Humanitarni događaj i druženje mladih i obitelji u Župi Sv. Ilara (FOTO)

Obitelji i mladi župe Svetog Ilara jučer su ispred Župnog ureda u Mlinima organizirali humanitarni događaj i druženje mladih, a i starijih župljana koje su nazvali "Ususret Ljetu".

U 17 sati u crkvi sv. Ilara slavljena je misa zahvalnica za sve školarce, a nakon mise je slijedila „Velika potraga za blagom“ i zabavni program za djecu koju su raznim igrama, plesovima i zagonetkama animirali mladi župe sv. Ilara .

Mame, tate, bake i djedovi, ali i sve drugi koji su jučer popodne došli ispred Župnog ureda u Mlinima, imali su priliku osladiti se domaćim kolačima, popit kavu, te kupiti domaće marmelade, a sve u svrhu skupljanja humanitarne pomoći za jednu obitelj u potrebi. Od prodaje marmelada, arancina i kolača skupilo se oko 4.700 kuna.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn