Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Proslava sv. Leopolda Bogdana Mandića kod kapucina

Biskupijsko svetište i kapucinski samostan Gospe od Milosrđa organiziraju proslavu blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandić, zaštitnika Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatske kapucinske provincije.

Na sam blagdan u nedjelju, 12. svibnja slavit će se tri mise: u 9 sati (misu predvodi mr. don Robert Čibarić, župnik iz Lapada), u 11 sati (misu predvodi fra Stanko Dodig, upravitelj Svetišta Gospe od Milosrđa u Dubrovniku) i svečana misa u 19 sati koju će predvoditi fr. Tomislav Kraljević, prior dominikanskog samostan u Gradu.

Za blagdan sv. Leopolda vjernici se pripremaju trodnevnicom. Od 9. do 11. svibnja u 18.30 sati molit će se marijanska pobožnost, a u 19 sati slavit će se misa na kojoj će propovijedati domaća braća kapucini.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn