Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Na Cvjetnicu u Župi Svetog Ilara; Uskrsna humanitarna akcija - Imaj srce za druge

U organizaciji mladih i obitelji župe sv. Ilara na Cvjetnicu u nedjelju 14. travnja popodne od 16:00 do 19:00 sati održat će se humanitarni događaj "Imaj srce za druge" koji će najviše razveseliti najmlađe župljane. Organizatori pripremaju radionice ukrasa za djecu, natjecateljske igre, te za kraj veliku potragu za čokoladnim jajima. Najuspješnije očekuju i nagrade. U sklopu događaja bit će pinicijada i prodaja kolača.

Sva sredstva prikupljena na ovom humanitarnom događaju su namijenjena za potrebitim obiteljima župe Sv. Ilara.

-Radujemo se vašem dolasku, otvorimo svoja srca i darujmo ih našim bližnjima - poručuju organizatori.

Podsjetimo, na humanitarnom događaju "Imaj srce za druge" koji su mladi i obitelji župe sv. Ilara u Mlinima uz potporu Općine Župa dubrovačka organizirali pred prošli Božić prikupljeno je 9.420,00 kuna koje su darovane obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn