Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

„Snaga riječi u cjelovitom odgoju djeteta“ susret namijenjen odgojiteljicama i vjeroučiteljima

„Snaga riječi u cjelovitom odgoju djeteta“ naslov je susreta kojeg u subotu, 6. travnja s početkom u 10 sati u maloj dvorani bivšeg samostana sv. Klare u Dubrovniku organizira Vijeće za katehizaciju i novu evangelizaciju Dubrovačke biskupije, a koji je namijenjen svim odgojiteljicama u vrtićima i vjeroučiteljima koji rade s djecom od 1. - 4. razreda u osnovnoj školi.
 
Predavanje i radionicu „Snaga riječi“ održat će doc. dr. sc. Jelena Vignjević s Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a predavanje i radionicu „Priprema odgojitelja za rad s tekstom (književno-umjetničkim i biblijskim)“ Brankica Blažević, dipl. pedagog, viša savjetnica NKU-a HBK za predškolski vjerski odgoj.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn