Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dani kršćanske kulture u Dubrovniku, otvaranje u subotu u katedrali

Otvaranje desetodnevne manifestacije Dani kršćanske kulture koja se preko jednog desetljeća organizira u Dubrovniku bit će u subotu, 6. travnja u 19.30 sati u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike, a manifestaciju će otvoriti dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.
 
Nakon svečanog otvaranja slijedi prvi događaj manifestacije, koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra i Akademskog zbora Pro Musica iz Mostara. Na programu su djela I. Kuljerića „Ante Crucem“ i W. A. Mozarta „Requiem u d molu, K. 626“. Uz orkestar i zbor nastupit će Martina Zadro, sopran, Dubravka Šeparović Mušović, mezzosopran, Aljaž Farasin, tenor, i Leonardo Janni, bas (Italija). Dirigent je Marc Tardue.

Cijeli program na poveznici:

Program Dana kršćanske kulture u Dubrovniku


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn