Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

I ove godine na Badnju večer ispred Župne kuće uprizorene Žive jaslice (FOTOGALERIJA)

Na Badnju večer ispred Župne kuće Župe Svete Marije Magdalene u Mandaljeni i ove je godine uprizorene Žive jaslice koje u ovo Župi već postaju tradicija. Ni loše vrijeme s kišom nije omelo župljane u uprizorenju Isusovog rođenja, a ni male kolendare koji su na početku ovogodišnjeg uprizorenja kolendali župniku i živim jaslicama. 

Prva je u štalici Svetu Obitelj uprizorila obitelj Vuletić, a slijedile su obitelji Volarić, Marčinko, Pjević. Danas će u Živim jaslicama sudjelovati obitelji Lučić i Miloslavić, a sutra Falkoni i Lapačina. I ove su godine, na zadovoljstvo najmlađih župljana,  prikaz s upotpunile životinje s imanja gospara Miljenka Mišića.

Dio sinoćnjeg ugođaja u Mandaljeni donosimo u Fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/religija/jaslice_mandaljena18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn