Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Humanitarni događaj "Imaj srce za druge"; Župljani Župe Sv. Ilara prikupili 9.420 kuna

Na Humanitarnom događaju "Imaj srce za druge" koji su mladi i obitelji župe sv. Ilara u Mlinima uz potporu Općine Župa dubrovačka u nedjelju organizirali ispod platana u Mlinima, prikupljeno je 9.420,00 kuna koje će biti darovane obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija.

Po lijepom vremenu Župljani su se odazvali u velikom broju, a glazbom i pjesmom događaj su uveličali mladi i djeca župe sv. Ilara, te 3.D razred OŠ Župa dubrovačka pod vodstvom učiteljice Đurđice.

Organizatori se zahvaljuju donatorima bez kojih događaj ne bi bilo moguće provest; Općini Župa dubrovačka, slastičarnama Milano i Dolce Vita, Subrenum events-u, Plavoj kavi, Sjemeništu Dubrovačke biskupije, It- uslugama, te ljudima koji su donirali svoje rukotvorine.- Hvala im na njihovom daru,jer uistinu su dali ono nepropadljivo,svoje srce i vrijeme. Evo,mali Božić nam dolazi ususret i zato otvorimo vrata svojih domova,svojih srdaca kako bi nam mogao dati blagoslov,ljubav i mir koji nam je pripravio. Neka vam je svima čestit Božić i na blagoslov vam došlo Isusovo porođenje - poručuju organizatori ovog humanitarnog događaja.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/religija/hum_akcija_zupa_mlini{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn