Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mladi i obitelji župe sv. Ilara organiziraju humanitarnu akciju "Imaj srce za druge"

Mladi i obitelji župe sv. Ilara u Mlinima uz potporu Općine Župa dubrovačka u nedjelju 16. prosinca  ispod platana u Mlinima s početkom u 15 sati organiziraju humanitarnu akciju "Imaj srce za druge" . Sav prihod od prodaje ići će potrebitim obiteljima Župe Sv. Ilara.    

- Mladi su izrađivali ukrase za bor, figurice u drvu, cvijeće, slike i druge ukrase kojima možete obradovati svoje najmilije, a pri tome otvoriti svoje srce i za sve one kojima je naša pomoć uistinu potrebna.

Osim ponude božićnih ukrasa i figurica moći ćete se zasladiti priklama, ugrijati čajem i poslušati adventske i božićne pjesme naših mladih i djece. U akciji će sudjelovati i Subrenum events, kao i slastičara Milano. Sav prihod od prodaje ići će potrebitim obiteljima naše Župe i vjerujemo da će im Božić biti puno ljepši i ispunjeniji.

U ovo predbožićno vrijeme kada smo toliko zasipani porukama o materijalnome; „Kupi!“, „Moraš imati!“ i sl., koje nas tjeraju na to da u cijeloj toj jurnjavi zaboravimo na ono bitno, podsjetimo se što je to uistinu Božić. Božić je vrijeme kada nam ususret dolazi mali Bog i želi nam dati radost, ljubav, mir, želi da to podijelimo jedni s drugima. Osvrnimo se oko sebe ovoga Božića i pogledajmo ljude oko nas, pokažimo im, da i mi otvorenog srca idemo njima ususret i dajemo ono najdragocjenije, sebe. Ovaj događaj je jedna takva prilika kad nježnost i ljubav toga malog Božića možemo podijeliti upravo s onima kojima je to najpotrebnije.

Zato dođite, jer uistinu smo potrebni jedni drugima! Dođite i učinite prvi korak ka Božiću…imajte srce za druge - poručuju organizatori.

U slučaju nevremena događaj se odgađa.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn