Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Program paljenja adventskih svijeća "Tvoje svijetlo daje mi nadu"

Program paljenja adventskih svijeća u Dubrovniku na prostoru između Kneževa dvora i katedrale pod nazivom “Tvoje svijetlo daje mi nadu” odvijat će se subotom navečer uoči svake nedjelje došašća s početkom u 19.30 sati.

U subotu, 1. prosinca molitveni dio predvodit će župa sv. Mihovila, Lapad, a predstavnici Grada Dubrovnika zapalit će prvu svijeću na adventskom vijencu. Po završetku molitvenog dijela, uslijedit će bratsko druženje uz prikle i čaj.

Predvoditelji molitvenog programa (svećenik, zbor, vjernici):

- 1. XII. 2018. župa sv. Mihovila, Lapad

- 8. XII. 2018. župa sv. Križa, Gruž

- 15. XII. 2018. župa sv. Petra, Boninovo

- 22. XII. 2018. župa sv. Andrije i katedralna župa Velike Gospe

Pozivaju se svi zainteresirani na sudjelovanje u ovom lijepom programu koji naglašava ozračje došašća kojim se iščekuje i kojim se priprema za Božić, blagdan Kristova rođenja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn