Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Obiteljska škola na temu "Obitelj - mjesto slavlja i iskustva vjere"

Nakon uspješnog desetljeća nastavlja se projekt Obiteljske škole Dubrovačke biskupije. Ove godine obiteljska škola održat će se 23. do 25. studenog u hotelu Park u Dubrovniku.

Tema ovogodišnje škole bit će „Obitelj - mjesto slavlja i iskustva vjere“, a predavač je profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu dr. sc. don Ivica Žižić. Voditelj obiteljske škole je pročelnik Vijeća za život i obitelj mr. sc. don Marinko Šljivić.

Obiteljsku školu organizira Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije.

Otvaranje škole bit će u petak, 23. studenog u 20 sati zazivom Duha Svetoga, pozdravima i predstavljanjima obitelji i predavača te prvim predavanjem naslovljenim „Imamo li vremena za slavlje?“

U subotu će biti dva predavanja dr. Žižića: „Blagdanski ritam obiteljskog života: nedjelja“ (u 9 sati) i „Obitelj u liturgiji – liturgija u obitelji“ (u 15.30 sati). Nedjeljno predavanje „Molitveni ritam obiteljskog života“ počinje u 9 sati.

Svaki dan škole bit će prožet radionicama i drugim zanimljivim izvješćima, zajedničkom molitvom, misnim slavljem.

Škola završava u nedjelju, 25. studenog misnim slavljem u podne koje će predvoditi generalni vikar Dubrovačke biskupije don Hrvoje Katušić.

Uz obitelji koje će boraviti u hotelu škola je, u dijelu koji se odnosi na predavanja i radionice, otvorena za sve zainteresirane sudionike.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn