Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vjernici Župe Sv. Ilara proslavili blagdan svoga zaštitnika (FOTOGALERIJA)

Svečanom misom i procesijom vjernici Župe Sv. Ilara proslavili blagdan svoga zaštitnika. Središnje misno slavlje u 10 sati predvodio je mons. dr. Juraj Batelja, postulator kauze bl. Alojzija Stepinca,  Večernja misa će se slaviti u 18 sati.

Za slavlje na sam blagdan vjernici su se pripravljali trodnevnom duhovnom pripravom koja je počela u četvrtak, 18. listopada. Svake večeri molila se je listopadska pobožnost u 18.30 sati, nakon koje je slijedila misa s propovijedi. Prvog dana misu je predvodio  don Hrvoje Katušić, drugog don Miljenko Babaić, a trećeg p. Vinko Maslać.

Povodom blagdana Svetog Ilara u crkvi u Mlinima večeras će se održati koncert na kojem će nastupiti Dubrovnik Chamber Trio i tenor Mirjam Bukmir. Početak koncerta je u 20 sati, a ulaz je slobodan.


FOTOGALERIJA 36 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/religija/sveti_ilar18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn