Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

I Obiteljsko savjetovalište preselilo u bivši Biskupski dom u Gospinom polju

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije svoj rad nastavlja na novoj adresi u prostorijama bivšeg Biskupskog doma, Liechtensteinov put 22, Dubrovnik.  Savjetovalište će raditi četiri dana prijepodne i jedan dan poslijepodne. Radno vrijeme bit će ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 12.00 sati, a utorkom od 15.00 do 19.00 sati. Kontakt brojevi su:  020/322 – 054 ili 091 32 33 905, te e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Kako bi se potencijalnim korisnicima što više izašlo u susret reorganizira se i rad Obiteljskog savjetovališta. Savjetovanja će ubuduće voditi nova voditeljica Obiteljskog savjetovališta klinička psihologinja mr. spec. Silvia Sokal Gojavić, a potrebitima će na raspolaganju za razgovor biti i svećenik te volonteri specijalizirani za određenu problematiku.

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije osnovano je 2012. godine s ciljem pružanja psihološke, psihijatrijske i duhovne pomoći potrebitima u prevladavanju poteškoća koji ih ometaju u normalnom i zdravom funkcioniranju u obitelji i društvu. Pruža savjetodavnu pomoć pojedincima, a organizira po potrebi i fokus grupe. Također je na raspolaganju široj zajednici za različite preventivne programe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn