Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Proslava Male Gospe u Biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju

Na blagdan Male Gospe (Rođenja Blažene Djevice Marije) u subotu, 8. rujna u Biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju u Dubrovniku središnje svečano koncelebrirano misno slavlje u 19 sati predvodit će mons. dr. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanjski.

Prijepodnevne mise u svetištu bit će svakog punog sata počevši od 4 sata ujutro. Misu u 4 sata predvodit će propovjednik devetnice fra Mijo Šarčević, a zatim će slijede: salezijanci (u 5 sati), katedralna župa (u 6 sati), župa sv. Andrije (u 7 sati), župa sv. Mihovila Lapad (u 8 sati), župa sv. Petra Boninovo (u 9 sati), župa Svetog Križa Gruž (u 10 sati) te isusovci (u 11 sati).

 Devetnica u čast Male Gospe u Biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa počinje u četvrtak, 30. kolovoza. Svake večeri u 18.30 molit će se marijanske pobožnosti, a u 19 sati bit će misa s propovijedi. Ovogodišnji predvoditelji devetnice su mladi kapucini fra Miljenko Vrabec i fra Mijo Šarčević.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn