Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Do 31. kolovoza se možete prijaviti za Biskupijsko hodočašće bračnih parova u Rim

Biskupijsko hodočašće bračnih parova s područja Dubrovačke biskupije na grobove apostolskih prvaka u Rim održat će se od 2. do 8. prosinca 2018. godine.

Biskupijsko vijeće za život i obitelj ovim hodočašćem želi bračnim parovima, muževima i ženama, pružiti mogućnost da provedu neko vrijeme zajedno neometani od svih utjecaja koji ih u njihovoj svakodnevici udaljuju jedne od drugih

Prijave idu preko župnika, a oni vjernici koji žele sa svojim bračnim partnerom sudjelovati na ovom hodočašću a nisu se još prijavili, mogu se prijaviti svom župniku do 31. kolovoza.

Za roditelje koji nemaju kome ostaviti svoju djecu biti će organiziran oratorij u Biskupijskom sjemeništu u suradnji s Vijećem za mlade i odgojiteljicama u vjeri.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn