Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Predstavljanje knjige kardinala Lea Josepha Suenensa "Duh Sveti, životni dar Crkve"

Predstavljanje knjige "Duh Sveti, životni dar Crkve" belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa, održati će se u srijedu, 20. lipnja u 19 sati, u dvorani sv. Ivana Pavla ll. (bivši samostan sv. Klare) u Dubrovniku.

O knjizi će govoriti dr. fra Ante Vučković, profesor na KBF-u u Splitu, Damir Zukan, teolog i koordinator Obnove u Duhu Svetome za Hrvatsku, prof. Maja Žugaj Borić, prevoditeljica knjige, Luko Miloslavić, voditelj molitvene zajednice Efattha te don Marin Lučić, duhovnik molitvene zajednice Efattha.  Program će voditi prof. Mirjana Žeravica. Izdavač knjige je Glas Koncila u suradnji s Dubrovačkom biskupijom.

Ovo će biti prvo predstavljanje u javnosti knjige ''Duh Sveti, životni dar Crkve'' u kojoj se po prvi puta na hrvatskom jeziku mogu pronaći prijevodi tekstova belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa (1904. – 1996.), o karizmatskoj obnovi u Crkvi nakon Drugoga vatikanskog sabora. Knjiga pruža jasne doktrinarne smjernice, putokaz u ispravnom razumijevanju karizmatskog pokreta, svijetlo u nejasnim i zamršenim pitanjima iskustva Duha Svetoga, prakse u životima vjernika i crkvenoga učiteljstva i odgovornosti.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn