Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Proslava sv. Leopolda Mandića, zaštitnika Županije kod kapucina u Gospinom polju

Blagdan sv. Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika Hrvatske kapucinske zajednice kao i Dubrovačko-neretvanske županije, svečano se proslavlja u Biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju u Dubrovniku.

Na sam blagdan u subotu, 12. svibnja slavit će se tri mise.

Misu u 9 sati predvodit će kapucinski provincijal fra Jure Šarčević, a uz ostale vjernike na ovoj misi tradicionalno sudjeluju predstavnici i djelatnici Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika. Misno slavlje u 11 sati predslavit će gvardijan kapucinskog samostana fra Stanko Dodig, a večernju misu u 19 sati na kojoj se u većem broju okupljaju redovnici i redovnice predvodit će provincijal Šarčević.

Za ovaj blagdan kod kapucina će biti i trodnevna duhovna priprava koju će voditi fra Ante Logara. Svake večeri od 9. svibnja u 18.30 sati molit će se svibanjska pobožnost a u 19 sati bit će misa s propovijedi.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn