Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Mons. Mate Uzinić podijelio sakrament Svete Potvrde 29 krizmanika Župe Mlini (FOTO)

Na svečanoj Svetoj misi u Mlinima biskup dubrovački mons. Mate Uzinić sinoć je krizmao 29 djevojaka i mladića iz Župe Sv. Ilara. U svojoj propovijedi mons. Uzinić se osvrnuo na Nedjelju Dobroga Pastira i na uloge na koje nas je Bog pozvao kako bi svojim zvanjima doprinijeli Crkvi i društvu.

- Vi ste dragi krizmanici do sada bili članovi crkve po želji vaših roditelja, od sada to trebate biti jer to vi želite. Samo ako slobodno pristupate ovom sakramentu, ovo sve ima smisla. Pozivam Vas da se u svojoj slobodi otvorite Duhu Svetome, kako bi ste bili ono što vas Gospodin šalje, a On vas svakog na svoj način šalje biti dobrim pastirom - poručio je krizmanicima mons. Mate Uzinić.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/religija/krizma_mlini18{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn