Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Vjernici Župe Sv. Ilara hodočastili u Krašić i na Stepinčev grob u zagrebačkoj katedrali

Vjernici Župe Svetog Ilara predvođeni župnikom don Bernardom Pleše ovog su vikenda krenuli na hodočašće u Krašić rodni kraj bl. Alojzija Stepinca, te njegov grob u Zagrebačkoj katedrali. Nakon što su sinoć stigli u Svetu Nedjelju gdje su prenoćili, jutros su hodočastili u Krašić, a zatim krenuli u Zagreb na grob bl. Alojzija Stepinca. U 12 sati su u Zagrebačkoj katedrali sudjelovali na sv. Misi koju je predvodio dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.

Za danas popodne je planiran polazak za Varaždin obilazak katedrale Uznesenja Marijina na nebo i samostana Uršulinki, a na večer dolazak u Ludbreg gdje će u nedjelju prisustvovati pobožnost Križnoga puta u svetištu Presvete Krvi Kristove i sv. Misi u župnoj crkvi.

slika: Bibijana LisePodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn