Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Vijeće za život i obitelj biskupije; Filmovi za očeve i djecu ususret Danu očeva!

Dan očeva obilježava se na blagdan sv. Josipa, pa ususret tom danu Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije u suradnji s Kinematografima Dubrovnik u subotu, 17. ožujka organizira besplatne projekcije dvaju filmova za očeve i djecu.

Želja je organizatora da očevima i djeci pruže priliku da u zajedničkim aktivnostima provedu  malo više vremena zajedno pokazujući, u užurbanoj svakodnevici, da imaju vremena jedni za druge i da ga žele zajedno provesti na kvalitetan način primjerice zajedničkim odlaskom u kino.

U kinu Visia u subotu, 17. ožujka, u 15.00 bit će prikazan crtani film „Ferdinand“ (za manju djecu, ali i onu veću koji ga žele pogledati), a u 17.00 sati bit će projekcija filma „Mali gangster“ (za djecu školskog uzrasta).

„Potičemo i onu malo 'stariju' djecu, koja ne žive više sa svojim roditeljima, neka ih ne zaborave nego neka pozovu svoje očeve na druženje i dođu u kino Visia na film“, poručuju organizatori i dodaju: „Neka ovo zajedničko popodnevno druženje uz gledanje filma bude jedan mali korak prema produbljivanju odnosa koji traže predanost i vrijeme.“Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn