Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Kanonski pohod biskupa mons. Mate Uzinić u župama Velike Gospe i Svete Ane

Nakon posjeta Župama u Mlinima i Mandaljeni svoj kanonski pohod biskup dubrovački mons. Mate Uzinić ovog vikenda nastavlja u župama Velike Gospe u Postranju i Svete Ane na Brgatu.

Biskup će u petak 24. studenoga nakon dočeka ispred crkve Velike Gospe u Martinovićima u 8:30 sati, molitve u crkvi i posjete groblju, posjetiti Područnu školu Postranje, DVD Župa dubrovačka, kapele i bolesnike, te najstariju stanovnicu župe Vicu „Srećka“ Kisić.

Popodne će mons. Uzinić boraviti na Brgatu. Doček je kod crkve Svete Ane u 15.30. sati, slijedi molitva u crkvi i obilazak groblja, te posjet Župnom uredu u kojem župnik ne živi od 1975. godine i obilazak zgrade nekadašnje Područne škole. Biskup će i na Brgatu posjetiti obitelji i bolesnike, a u 18:30 sati u crkvi Sv: Ane će služiti svetu misu nakon koje je predviđen razgovor sa župljanima.

U nedjelju 26. studenoga biskup će služiti Mise na Brgatu u 9.00 sati i u Postranju u 10.30 sati. Nakon mise u Postranju predviđen razgovor biskupa sa župljanima.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn