Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Biskup Uzinić od petka u pastoralnom pohodu Župi sv. Marije Magdalene

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić nastavlja s pastoralnim pohodima župama dekanata Dubrovnik 2 koji obuhvaća 12 župa. Nakon prvog pohoda u kojem je prošlog vikenda posjetio vjernike župe sv. Ilara Mlini, ovaj put će se od petka, 17. studenog do nedjelje, 19. studenog susresti s vjernicima župe sv. Marije Magdalene u Mandaljeni.

U petak će biskupa ispred župne crkve dočekati župnik don Vilim Petrović s crkovinarima u 9 sati, nakon čega će biskup Uzinić posjetiti staru Osnovnu školu u 9.30 sati i novu Osnovnu školu u 10.15 sati, a potom i Centar za rehabilitaciju Josipovac u 10.45 sati. Istoga dana u 18 sati biskup će u župnoj crkvi slaviti misu, a nakon mise će na Spomen obilježju biti molitva za sve žrtve Domovinskog rata.

U nedjelju, 19. studenog, biskup Uzinić predvodit će mise u župi u 8, 9.30 i 11 sati.

Tijekom trodnevnog boravka u župi biskup će se također susresti s članovima župnih vijeća, bratovština, s redovnicama, vjeroučiteljima,prvopričesnicima, krizmanicima, mladima, obići će kapele, pomoliti se na grobljima, ispovijedat će i susretati se s vjernicima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn