Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Prijavite se za 10. Obiteljsku školu Dubrovačke biskupije

Vijeće za život i obitelj i Ured za pastoral braka i obitelji Dubrovačke biskupije po deseti put organiziraju Obiteljsku školu, tj. trodnevni duhovno-edukativni susret obitelji naše biskupije, koji će se održati od petka 17. do nedjelje 19. studenog 2017., u hotelu Neptun u Dubrovniku.

Tema obiteljske škole je „Promišljati i iskusiti ljepotu kršćanskog očinstva i majčinstva“. Voditelji jubilarne obiteljske škole dolaze iz Osijeka, dr. sc. don Josip Bošnjaković i doc. dr. sc. don Stjepan Radić.

Jubilarna obiteljska škola slijedit će ustaljeni i dobro prihvaćeni program za roditelje i paralelno program za djecu i mlade dok će se i ove godine za malu djecu skrbiti odgojiteljice u vjeri.

Prijave za sudjelovanje na Obiteljskoj školi vrše se u vlastitoj župi, a mogu se prijaviti i obitelji koje do sada nisu sudjelovale. Obitelji koje ne mogu sudjelovati na kompletnom programu mogu doći na predavanja koja su otvorena za javnost.

Dubrovačka biskupija


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn