Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Učenici OŠ Župa dubrovačka posjetili Obiteljsko savjetovalište biskupije

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije je u utorak, 6. lipnja 2017. ugostilo mališane iz OŠ Župa dubrovačka u pratnji njihove učiteljice Nine Lujo. U sklopu programa „Prevencija poremećaja u ponašanju kod djece i mladih“ održana je radionica na temu „Marija Majka Crkve" u kojoj su kroz igru i kreativno izražavanje djeca uživala u zajedništvu, timskom radu i prepoznavanju važnosti osobnog sudjelovanja i doprinosa, kako bi  grupa bila uspješnija i cjelina potpuna. Posebni osvrt je dan na važnost ljudi u životu, poglavito obitelji, te na važnost prijateljstva i prepoznavanju onoga što je dobro i u drugome i u samome sebi, kao i na uvažavanje međusobne različitosti koja doprinosi ljepoti cjeline. Tijekom radionice volontirala je i pomagala Ruža Obradović.

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn