Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nakon Kupa, Vlahu Srijense brončana medalja i na Državnom prvenstvu u Step 'n Jazzu

Na Državnom prvenstvu u umjetničkim plesovima (show dance, step, modern jazz i jazz dance) u organizaciji HSDS-a i dubrovačkog plesnog studija Step ‘n Jazz, održanom od 14. do  16. lipnja, u sportskoj dvorani u Gospinom polju, mladi župski plesač Step 'n Jazza Vlaho Srijense s Petrače ponovio je uspjeh s Kupa Hrvatske i osvojio 3.mjesto i brončanu medalju u kategoriji Step 'n Jazz pojedinačno djeca, te 2. grupnim mjestom u ekipnom dijelu natjecanja.

Kako je ovo prvenstvo je ujedno kvalifikacijsko natjecanje za međunarodna prvenstva u organizaciji International Dance Organisation (IDO), Vlaho je trećim mjestom osigurao sudjelovanje na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj.

Čestitamo Vlahu na još jednom velikom uspjehu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn