Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

PREDSTAVLJAMO; Župska limena glazba dobiva nove odore

Nakon više od dvije i pol godine rada i nastupanja, Župska limena glazba ove bi godine trebala dobiti svoje prve prave odore. Izgled odora je rezultat suradnje glazbe s nagrađivanom mladom šibenskom dizajnericom sa zagrebačkom adresom Melitom Čoga, koja trenutno izlaže u Muzeju za umjetnost i obrt u Zgrebu, a umjetnica je inspiraciju za njih našla studirajući etnologiju našeg kraja.

Dominantna boja odora će biti bordo - crvena boja, dolamice će biti izrađene u mornarskom stilu, a glavu će pokrivati mediteranske beretke. U kombinaciji s tokama u zlatnoj boji, crnim hlačama ili suknjama odora čini jedinstvenu cjelinu usklađenu s bojama i obilježjima naše općine.

Sredstva iza izradu odora je osigurala Općina Župa Dubrovačka, koja je podsjetimo, najprije osigurala sredstva za nabavku instrumenata, a zatim i za majice i kape u kojima je glazba nastupala u ljetnim mjesecima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn