Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tratamenat i predstavljanje pojačanja; Palunčić i Srijemsi novi igrači Funa

Da je Fun H2O već ozbiljno krenuo s pripremama za Divlju ligu 2014, vidjelo se na sinoćnjem tratamentu za igrače i navijače održanom na plivalištu Gusara u Mlinima, na kojem je predstavljeno prvo pojačanje za sljedeću sezonu.

Naime predsjednik Funa Žarko Maričević je uručio klupsku majicu novom igraču "narančastih" Robertu Palunčiću koji je u prošle dvije sezone igrao za Špilju'94 Danče. Robert je najbolji strijelac Špilje u ovogodišnjem natjecanju, te se s 15 postignutih golova nalazi u samom vrhu tablice strijelaca 30. Divlje lige.

Radi se o mladom igraču koji je svoje aktivno bavljenje vaterpolom zaključio igrajući za Gusar u sezoni 2010. Osim nastupa u seniorskom momčadi Palunčić je u Gusarevoj kapici osvajao "B" prvenstva Hrvatske mlađim kategorijama . Na "B" prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore 2009. u Zadru Robert je s 19 golova bio najbolji strijelac prvenstva.

Nešto kasnije, kapetan Funa Ivo Žeravica uručio je majicu još jednom novom igraču Ivanu Srijemsi. Ivan je nakon igranja u Gusaru, aktivno bavljenje vaterpolom zaključio igrajući za Bellevue u 1.B ligi u sezoni 2012.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn