Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

DUNEA; Otvorene prijave za Četvrti Sajam zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu

Četvrti Sajam zimnice i autohtonih proizvoda održat će se od 5. do 7. listopada 2018. na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Prihvatljivi izlagači odnosno proizvodi bit će isključivo proizvodi tradicionalne zimnice kao i hrvatski autohtoni proizvodi.

Svoje proizvode imaju priliku predstaviti i proizvođači iz Dubrovačko-neretvanske županije koji se bave proizvodnjom mandarina s oznakama izvornosti/zemljopisnog podrijetla kao i oni koji proizvode džemove i/ili pekmeze od mandarina.

Osim toga, proizvodima zimnice smatraju se prerađevine od voća (pekmezi, džemovi, sušeno i kandirano voće, voćni sirupi i sl.), prerađevine od povrća (ukiseljeno povrće, ajvari, pinđuri, sušeno povrće, namazi i sl.), orašasti plodovi (lješnjaci, bademi, orasi i sl.) te bučino ulje.

Autohtonim proizvodima podrazumijevaju se oni proizvodi čiji su nazivi zaštićeni ili su u postupku zaštite kao zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla ili zajamčeno tradicionalni specijaliteti. Ako se radi o autohtonom proizvodu čiji naziv je zaštićen (ZOI / ZOZP), potrebno je priložiti Potvrdu o sukladnosti proizvoda sa specifikacijom proizvoda, izdanu od strane ovlaštenog kontrolnog tijela. Rješenje će biti potrebno priložiti prijavi u aplikaciji.

Sve ostale kriterije, moguće je pronaći ovdje.

Prijaviti se može ovdje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn