Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ing. Kotlar o preventivnoj zaštiti maslina i njihovoj prihrani

Dipl.ing. agronomije Antun Kotlar održao je sinoć u velikoj vijećnici zgrade koje je većim dijelom bilo posvećeno preventivnoj zaštiti maslina i njihovoj prihrani.

Kotlar je istaknuo da je upravo sada, neposredno pred cvatnju, vrijeme za prihranu maslina i za zaštitu od jednog glavnog nametnika maslinovog moljca, te je župskim maslinarima preporučio sredstva s kojima bi trebalo tretirati masline.

Osim o zaštiti maslina, na predavanju je bilo riječi i o tome što Hrvatske maslinare očekuje po ulasku u Europsku uniju. Očekuje se da će na naše tržište doći jeftiniji proizvodi koji se proizvode u drugačijim uvjetima, pa će Naši maslinari svoj opstanak morati bazirati na činjenici da imamo bolju kvalitetu ulja i velikom broju domaćih sorata koje imaju svoju priču, a sve se to može dobro plasirati kroz domaće restorane i ostalu turističku ponudu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn