Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukativni skup na temu "Zaštita i prihrana maslina"

Braniteljska zadruga EKO-ŽUPA u suradnji sa Poljoprivredno savjetodavnom službom u Dubrovniku i Općinom Župa dubrovačka, danas, u utorak 14.svibnja, s početkom u 20.00 sati u Velikoj vjećnici Općine organizira edukativni skup na temu "Zaštita i prihrana maslina".

Predavanje će održati dipl. ing. agronomije Antun Kotlar.

Prošle godine su masline dobro rodile, a ove godine obilno resaju što nagovještava ponovno dobru godinu. Da bi sačuvali urod maslinari trebaju poduzeti određene agrotehničke mjere, o čemu će na ovom skupu biti govora. Iz Braniteljske zadruge EKO-ŽUPA pozivaju sve zainteresirane maslinare da se pridruže predavanju, kako bi uspješno pobrali i preradili masline, po prvi put u Europskoj uniji.
Ulaz je slobodan, a dodatne informacije mogu se dobiti na mob 091 561 1712.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn